Werken bij ons?2021-09-21T11:13:53+00:00

Vacatures

Stages

Marketing & Communicatie….

Wie zijn wij en wat doen we?

Wij zijn een ICT dienstverlener gevestigd in De Kwakel (Aalsmeer, Noord-Holland) onder de rook van Schiphol en Amsterdam. Wij verzorgen de automatisering en telefonie bij kleine tot middelgrote bedrijven in met name de regio Noord- en Zuid-Holland en Utrecht, maar ook in veel andere delen van het land zijn wij actief. Een deel van onze klanten opereert internationaal en heeft dan ook locaties in het buitenland, van Brazilië tot Zuid-Afrika, van Kenia tot Thailand.

Wij bieden een totaalpakket op het gebied van ICT, geven heldere adviezen en bieden duidelijke oplossingen, uiteraard allemaal afgestemd op de wensen en behoeften, maar ook het budget van onze opdrachtgevers. Traction IT onderscheidt zich in de markt door het leveren van een hoog (persoonlijk) serviceniveau en focus op kwaliteit en flexibiliteit. Een groot deel van onze klanten is actief in de bloemen- en plantensector en AGF. Wij weten dan ook als geen ander dat het vaak “niet morgen kan, maar vandaag móet”, multitasken en tevens prioriteiten stellen is bij ons dan ook aan de orde van de dag.

Wat betekent werken bij ons?

Bij ons werk je in een relatief klein team met enthousiaste collega’s. Inherent aan de sectoren waarin wij actief zijn, is elke dag weer dynamisch. Regelmatig weet je niet van tevoren hoe je werkdag eruit zal zien. De tijd vliegt en je moet goed het overzicht kunnen bewaren en prioriteiten kunnen stellen. Problemen ombuigen in uitdagingen.

Go to Top