Ook het hosten van websites, afhandeling en spamfiltering van mail, domeinnaamregistratie en internetverbindingen kan met een gerust hart aan ons worden overgelaten.

TRC-WEB

Domeinnamen en Webhosting

Wij leveren kwalitatieve webhosting vanaf onze eigen servers. Dus geen ‘zolderkamer provider’ of ingehuurde externe capaciteit met een website die er ’s morgens vroeg uit ligt tot gevolg, júist als belangrijke klanten via uw website willen gaan inloggen op de webshop.

In combinatie met de mogelijkheid tot het registreren van alle soorten domeinnamen, van .nl tot en met .eu en alle mondiale domeinnaam extensies kunnen wij uw bedrijf hier ook weer volledig ontzorgen: één aanspreekpunt, één factuur.

Betrouwbaarheid en kwaliteit hebben de allerhoogste prioriteit!

TRC-SECURE

Hoogwaardige spam- en virusfiltering

De mail die bij u binnenkomt is zwaar vervuild, het merendeel is overbodig, misleidend of ronduit gevaarlijk, kortom: u heeft veel last van SPAM! Het kost tijd en geld en u loopt het risico dat de organisatie wordt platgelegd door onheil van buitenaf of dat bestanden onherstelbaar worden beschadigd. Doe de deur op slot en ontvang via mail geen ellende meer met deze dienst.

Voor onze klanten in specifieke branches hebben wij er uiteraard voor gezorgd dat bijvoorbeeld belangrijke order emails, zoals bijvoorbeeld EKT- en EDI-berichten, zonder problemen en snel worden doorgelaten.

Wij houden wél rekening met het specifieke mailgedrag van onze klanten in de branches waarin zij opereren, daar waar de grote providers wellicht juist die ene voor u zo belangrijke order uit Rusland uitfiltert of een belangrijk EDI-bericht niet meteen doorlaat omdat deze ‘er zo vreemd uit ziet’ met als gevolg dat uw logistieke proces stilstaat.

Contact Opnemen